Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä löytyvät meidän jalostustammamme. Näistä yksikään ei ole myynnissä. "Myytävät hevoset" -osiosta löydät kaikki myynnissä olevat hevosemme. Näistä tammoista jokainen on suvultaan, taidoiltaan ja kyvykkyydeltään meille sopiva jalostukseen. Tammoistamme Cona etsii itselleen hoitajaa, ja ratsastajaa. Paikasta voi kysyä vieraskirjassa.

<--Edellinen 2 / 6 Seuraava-->
Kravel Krombon "Keisari"
Kravel Krombon keisari tamma.jpg

Tämä on virtuaalihevonen!

Kravel Krombon "Keisari"

Syntymäaika: 20.4.2007 (16v)

Sukupuoli: tamma

Rotu: Paint Horse

Säkäkorkeus: 150cm

Omistaja: Tuuteliluuntalli, July VRL-13498

Painotus: kenttäratsastus

Syntymämaa: Yhdysvallat

Väri: Lehmänkirjava

Rekisterinumero: VH15-052-0032

Koulutus: ko: Prix st. Georges re: 140cm, ke: CIC2

 

 

 

 

I: tuntematon

E: tuntematon

 

​Keisari on energinen ja tunnollinen kaveri, laadukas liike kouluun, esteeseen ja maastoon, jotenka erittäin taitava kenttähevonen. Keisaria koulutetaan eteenpäin ja kilpailuissa on menestytty tosi hyvin.

​Ratsastaessa:

​Ratsastaessa Keisari on energinen ja tunnollinen. Keisari onkin Julyn silmäterä. Osaa laukanvaihdoit, kuin sulku- ja avotaivutuksetkin. Passageakin on kokeiltu, mutta siinä on vielä vähän hieomista. Taipuu hyvin ja osaa nostaa laukan tarvittaessa itse. Kilpailuissa se voi olla välillä huonokin puoli, jos ei halua laukata. Esteillä hyppää hyvällä tekniikalla ja varmasti. Välillä saattaa hypätä liian kaukaa esteestä, mutta usein pääse siltikin ylitse. Hypyissä on helppo istua. Maastossa saattaa kuumua jonkin verran. Keisarin kanssa maastoon pitää lähteä aina jonkun kanssa, muuten riistäytyy kokonaan käsistä. 

 

Lastaaminen ja kisapaikalla oleminen:

Kisoissa käyttäytyy yleensä mallikkaasti ja onkin maastokisoissa ihan eri hevonen, kuin rennossa maastossa. Kilpailun hälinä saattaa välillä häiritä tammaa, mutta jos tammalle keksii tarpeeksi tekemistä kisapaikalla, keskittyy se hyvin suoritukseen. Kuljettaessa helppo ja menee kuljetusautoon helposti.

Hoitaessa ja sisätiloissa:

​Hoitaessa tamma on todella kiltti. Viihtyy halittavana ja rapsuteltavana. Satuloidessa oikein kiltti. Jalan nostoa ujostelee hieman. Suitsien laitossa saattaa nostaa kiusaksi päätään, mutta varmin ottein tamman saa nopeasti laskemaan päätään. Tarhasta hakiessa saatta vähän aikaa vänkyröidä, mutta lopettaa yleensä pian. Lääkäriin suhtautuu mukavasti, mutta kengittäjä on Keisarille oikea painajainen. 

Tarhassa ja laitumella:

Keisari yleensä vain syö laitumella kylläkseen ja oleskelee sen takapäässä. Tarhasta hakiessa saatta vähän aikaa vänkyröidä, mutta lopettaa yleensä pian. Taluttaessa kulkee kiltisti vierellä, joskin joskus saataa säikähtä esimerkiksi tuulta.

 

Juoksuttaminen:

Silloin harvoin, kun Keisaria juoksutetaan se kulkee oikein nätisti, tosin joskus menee ehkä hieman neliömäisessä muodossa, mutta muuten juoksutus sujuu ilman suurempia ongelmia. 

 

 

 

Varusteet:

pintelit: 
 

​yleissatula: , jossa on: ,,
 

​suitset:
 

​Esteisiin ja maastoon panssarivyö:
 

Varusteet: © Equestrian PRO

 

 

 

Kilpailut: (tummalla sijoittuneet, vain villien kipailuiden, VRL:ästä näet muiden kilpailuiden tulokset, tulosarkistoon)

Laji Järjestäjä Luokka(t) Sijoitus
Este

Ratsastuskeskus
Solina
 

80cm, 90cm, 100cm 5/18, 17/17, 10/22
Este Aakkulantalli  80cm, 90cm, 100cm-120cm 6/20, 1/13, 8/10
Este Jokimäki 80cm, 100cm, 120cm 15/30, 36/40, 34/36
Este Kaukasus 120cm, 130cm 27/31, 5/26
Este Savikko 90cm, 100cm, 110cm 17/19, 7/16, 11/17
Koulu Ratsastuskeskus
Solina
Va B 2/16
Koulu Xahra He C, Va B, Va A 13/37, 20/39, 28/29
Koulu Ruusumäen tila He A, Va A 17/27, 5/25
Koulu Jokimäki He B, He A, Va B,
Va A
27/27, 11/27, 34/34, 13/21
Koulu Kaukasus Va B, Va A 30/50, 1/29
Koulu Savikko He A 8/18
Este Yksityistalli Delsin 120cm, 140cm 11/18, 7/12
Koulu Yksityistalli Delsin Va B, Va A 3/24, 1/12
Koulu Tarumaa VaA 4/7
       
       
       
       
       


Ruusukkeet:

sininen- ja keltainen ruusuke: © Equestrian PRO
Liila ja harmaa ruusuke: © Kreivittären varusteliike
 

Rahaa yhteensä:

950 V€
 

Muita palkintoja:

  

Pokaalit: © MWS Boutique

Raidallinen loimi ja hanskat: © Hemsbury Saddlery

Kannukset: © Equestrian PRO

Loimi ja harja: © Kreivittären Varusteliike

 

 

 

Jälkeläiset:

Vivian von Thiara

Icy Kromba

PKSTU Kentair Krownon

 

Päiväkirja:

5.8.18

Delsin kesäkisat meni Keisarilla hyvin. Esteillä takajalat otti 120cm luokassa yhden puomin, joten ei päästy sijoille. 140cm meni vähän paremmin ja sija oli 7. en päässyt kääntämään kauhean lyhyitä teitä, niin kaarteisiin meni enemmän aikaa. Jos olisin saanut hevosen enemmän takajalkojen päälle ja kontrolliin, oltaisiin saatu lyhyillä teillä parempi sijoitus. Kouluosuus taas meni erittäin hyvin, Va B 3. ja Va A 1.! aivan huippua! Vaativa B oli vähän verryttelyä vielä ja tamma ei ollut täysin kuulolla. Vaativassa A:ssa taas toimi kuin unelma ja kulki erittäin hyvin ja tahdissa. 

22.12.15
Keisarikin on selvinnyt Savikon kisoista, tosin hieman huonolla menestyksellä. Palkintoja ei valitettavasti tippunut, eikä paremmin sijoituksiakaan. Seitsemänneksi kuitenkin 100cm radalla, mikä on ihan kohtuullinen sija. 

6.5.15
Viitokseksi Solinan estekisoissa ja kakkoseksi koulussa, loistavaa Keisari! Kotiin tuotiin 2 ruusuketta, 150V£ ja siniset kannukset, niitä pitää kokeilla heti! Loistavaa Keisari!

Olin lämmitellyt Keisaria vähän aikaa. Keisari näytti olevan sujut uusien kannuksien kanssa, hyvä se. Painoin hellästi pohkeita ja Keisari lähti reippaaseen raviin. Tein paljon voltteja ja asettelin sitä molempiin suuntiin. Asetteluiden jälkeen nostin tammalle laukan. Otin laukassa laukan vaihtoja. Keisari meni tänään vähän sekaisin, mutta en vaatinutkaan siltä 100% suoritusta. Sen vatsa oli jo aika iso, joten ratsastin sillä jo vähän kevyemmin. Otin passagea uralla. Tamma ei olisi halunnut mennä, mutta rohkaisin sitä hieman kannuksilla. Päätin ratsastuksen siihen, sillä näin pihalle kaartavan punaisen Fiatin.

21.04.15

 

Päätin sittenkin astuttaa Keisarin, varsaa odotellessa! Isänä Naavakallion Lakritsaharja, kiitoksia DH! Kisoja on tiedossa, mutta kaikki taitavat osua syntymäpäivän jälkeen.

​19.04.15

​Nousen Keisarin selkään ja katson kentällä olevaa esterataa. Keisari haluaisi jo hypätä, mutta olen päättänyt mennä hieman koulua ensi. Otan ohjat tuntumalle ja annan hellästi pohjetta. Keisari lähtee kiltisti liikkeelle.

​Aloittelemme tekemällä väistöjä keskikentältä uralle. Keisari menee ihan kiltisti ja päätän ryhtyä tekemään sulkutaivutuksia. Keisari taipui ihan kivasti, vaikka se vähän kiihtyikin. Halusin harjoitella myös laukan vaihtoja. Keisari on vielä vähän kokematon vaihdoissa, mutta vaihdot menivät tänään kuitenkin hyvin.

​Käänsin tamman kohti ensimmäistä pystyä ja keskityin katseeni eteen. Otin harjasta kiinni ja keskityin katseeni suoraan eteen päin. Keisari hyppäsi hyvin ja mukavalla tyylillä. Otimme seuraavaksi okserin. Keisari hyppäsi vähän liian aikaisin ja puomi kolahti, muttei pudonnut. Menimme vielä muutaman pystyn ja lopuksi verkkasimme kavaleteilla. Keisari kulki tänään tosi mukavasta.

​Olin etsinyt Keisarille oria aika kauan, mutta päätinkin astuttaa sen vasta kesän alussa. Olin varannut sille niin paljon kisoja, että ne olisi parempi ottaa ekaksi pois alta.

 

kuva: © Kuvaaja Laura Alatalo,sephy.kuvat.fiTämä on virtuaalitalli!
©2019 Tuuteliluun virtuaalitalli - suntuubi.com