Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä löydät kaikki tallimme jalostusorit. Osa oreistamme tarjoavat astutuksia myös ulkopuolisille, lisätietoja löytyy orin sivuilta sekä astutus ohjeista. Näistä kukaan ei ole myynnissä, mutta myytäviä hevosia löydät "Myytävät hevoset" -osiosta.

1 / 5 Seuraava-->
Dreaming Man "Dino"
dreaming man (658x450) (300x205).jpg

Tämä on virtuaalihevonen

 

Dreaming Man "Dino"
Syntynyt: 11.5.14

Sukupuoli: ori

Rotu: Paint Horse

Säkäkorkeus: 159cm 

Omistaja: Tuuteliluuntalli, July VRL-13498

Painotus: Kouluratsastus

Syntymämaa: Yhdysvallat

Väri: Lehmänkirjava

Rekisterinumero: 

Koulutustaso: ko: He A, re: 100cm, ke: Tutustumisluokka
 

 

 

Dino on Yhdysvalloista tuotu kapasiteettia omaava orin alku.

Ratsastaessa:

Dinolla on erittäin näyttävät ja isot liikkeet. Herra on erittäin herkkä istunnalle ja häiriintyy helposti jos ratsastajan istunta ei ole kunnossa. Dino luottaa tosi paljon ratsastajan käteen ja tulee tosi vahvaksi suustaan. Dinolla ratsastajan käsi pitää olla täysin stabiili. Ori liikkuu omalla moottorilla, mutta ei koskaan lähde käsistä. D on aina iloisella mielellä töissä. Se tykkää liikkua. Vielä Dino ei ihmeitä osaa, mutta orista olisi tarkoitus kouluttaa kouluhevonen. Dinon vahvuuksia ovat lisäykset. Niissä orin isot liikkeet pääsevät hyvin näkyville. Kootut askeleet taas ovat vaikeampia, ori kulkee mielellään pidemmällä kaulalla. Dinolle myös taka- ja etuosakäännökset ovat vaikeita. Dinolle laukanvaihdot ovat todella helppoja, kun ratsastaja osaa istua oikein. 

Esteillä hieman hätähousu, Dinon mielestä aina pitäisi mennä mahdollisimman nopeasti. Herran kanssa käytetään esteillä yleensä olympioita, jotta hevonen saadaan nopeammin hallintaan. Dino ei osaa itse yhtään katsoa paikkoja. Jos ratsastaja ei tue oria oikeaaseen paikkaan, ei hyppäämisestä tule yhtään mitään. Hän ei koskaan kiellä tai mene ohi, mutta esteen läpi kylläkin voi mennä. Hypyt ovat yleensä tosi laakeita ja matalia, ja puomeja tulee helposti. Hypyissä tarvitsee paljon jalantukea ja esteen jälkeen pitää ottaa nopeasti kiinni, ettei ori lähde touhottamaan etupainoisena seuraavalle esteelle. Osaavan kuskin kanssa tosin ponnua löytyy myös vähän isompiin luokkiin, mutta siihen totisesti tarvitaan ehdotonta ratsastajan tukea.

 

Hoitaessa(sisätiloissa):

Hoitaessa Dino on utelias ja malttamaton. Orin mielestä harjaus pitää tapahtua kymmenessä minuutissa ja sen jälkeen hänet pitäisi jättää rauhaan. Tutkiskelee innokkaana uusia ihmisiä ja on aina kerjäämässä herkkuja. Dinolla ei oikeastaan ole mitään paikkaa mistä ei tykättäisi koskettavan, hänelle käy kaikki niin kauan kuin kiinnostusta riittää. Eniten ruuna pitää siitä, kun sen korvan takaa rapsutetaan. Muutenkin herra pitää kun sen päätä kosketaan. Dino rakastaa vettä, se on herran mielestä maailman paras asia. Eläinlääkäriä ja kengittäjää ei oikein jaksa. Yrittää aina vähä vänkyröidä ja on malttamaton. Yleensä ei tarvitse kuitenkaan rauhoittaa.

 

Lastaaminen ja kisapaikalla oleminen:

Ori mene koppiin mielellään ja ei ujostele yhtään. Tutkii innokkaana jokaikisen kulman trailerista. Kisapaikalla on hieman hulivili ja jokainen kiven kolokin pitäisi päästä tutkimaan. Ori kyllä aina rauhoittuu kun on saanut vähän aikaa tutkiskella.

 

Tarhassa ja laitumella:

Tarhassa tutkiskelee paikkoja ja kun paikat on tsekattu niin alkaa katselemaan muiden hevosten touhuja. Jos aidan yli on mahdollisuus tehdä tuttavuutta muiden hevosten kanssa tekee sen mielellään. Dino tulee toimeen kaikkien kanssa, ei ole koskaan agressiivinen muita hevosia kohtaan. Taluttaessa jää yleensä jälkeen tutkimaan jotain paikkaa, mutta köpöttelee vierelle kun taluttaja käskee. Ori kuitenkin hermostuu liiallisesta pomottelusta. Ori on tyytyväinen kun taluttaa pitkällä narulla ja saa rauhassa tutkia ympäristöä.

 

Juoksuttaminen:

Juoksuttaessa ihan mukava, kulkee tasaisesti ja kuuntelee juoksuttajan ohjeita. Innostuessaan saattaa heilauttaa peräpäätään muutaman kerran.

 

Varusteet:

Koulusatula: , jossa 

Suitset: , jossa , esteillä pessoa kuolain: 

Pintelit joka jalkaan: 

Esteillä ja maastossa tallin yleissatula.

Varusteet Kreivittären Varusteliikkeestä

paitsi Pessoat Equestrian PRO:sta

 

Kilpailut ( vain villit, VRL:än alaiset näet tulosarkistosta, vain sijoitukset näytetään):

Laji Järjestäjä Luokka(t) Sijoitus
Este Virtuaalitalli Tarumaa 80cm, 100cm 15/19, 13/16
Koulu Virtuaalitalli Tarumaa HeA 3/13
Laukka Virtuaalitalli Tarumaa - 7/7
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

Palkinnot:

Ruusukkeet:

c) Equestrian PRO

 

Päiväkirja:

 

 

kuva: c) Bob LangrishTämä on virtuaalitalli!
©2019 Tuuteliluun virtuaalitalli - suntuubi.com